Adik tak maniakalnie to kochasz i znasz czy masz katalog
?? Heheh a tak teraz szczeze to pozwolcie ze o cos zapytam i tak moze ktos szczeze odpowie, a mianowicie: Jestem tutaj z wami dopiero kilka miesiecy, dzieki wam dowiedzialam sie bardzo duzo, wiele potrafilam naprawic i jestem bardzo bardzo wdzieczna, kiedy przymierzalam sie do kupna auta dziadek powiedział mi abym kupowala takie auto do ktorego czesci beda tanie i dostepne w sklepach na szrotach itp, jednym slowem auto na ktore bedzie mnie stac aby je utrzymac, po zrobieniu wywiadu uznalismy ze bedzie to albo Ford albo jakis Volkswagen a ze forda juz mialam uroilam sobie Golfa III. Kiedy zaczął sie mi psuc zaraz pisalam do was co jest nie tak i dzieki waszym wskazowkom oraz dobrym rada szlam do sklepu i kupowalam czesci zamienne ale nigdy nie zastanawialam sie jakiej firmy, dlamnie czesci to czesci mowilam poprosze cewke zaplonowa do golfa 3 silnik 1,8 bezyna gaz i dostawalam do reki kosteczke ktora pozniej montowalam, ztarły sie mi klocki i szorowalo po tarczach poszlam i powiedzialam poprosze dobre grube klocki bo mi sie ztarły wiec facet powiedzial mi ze da mi te tansze bo sa lepsze jak te drozsze bo place za firme a zcieraja sie jeszcze szybciej bo sa jakies tam miekkie... Kiedys weszlam na temat gdzie pracuja uzytkownicy forum pewna czesc uzytkownikow ma dobrze platne prace wiekszosc z kolei to ludzie bardzo mlodzi wiek wacha sie pomiedzy 19-25 do 33 max maja rodziny dzieci, i tak sie zastanawiam czy preferowane przez was czesci dobrych firm w bardzo wysokich cenach na prawde sa tak istotne w starym 20 letnim aucie
?? Za kazdym razem kiedy kupowalam czesc byla ona w nieciekawym szarym pudeleczku ktore prawie rozwalalo sie w rekach a paski mialy tylko papierowa obrączke, mam rozumiec ze Golf ktory jest uwazany za tanie auto w utrzymianiu bo posiada mase czesci zamiennych w dobrych cenach za 3 tyg mi sie rozleci bo moje czesci sa tansze
?? Nie chce tutaj nikogo bron Boze urazic czy zagladac komus w portwel ale kiedy wchodze na jakis temat i widze ze pytanie jest zadawane nie o naprawe ale o kupno np " jakie tarcze i klocki do golfa" a zdaje sobie sprawe ze najtansze tarcze do tanich nie naleza, to tak sobie mysle ze Golf to wcale nie takie tanie auto
No oczywiscie wiem i zdaje sobie sprawe ze niektorych rzeczy nie mozna dawac starych bo musza byc nowe i koniec kropka ale czy tak bardzo firmowe
????