Witam. Spotkała mnie nie miła sytuacja z oszustem z naszego forum. A więc, z jednym forumowiczem uzgodniłem zakup części do mk3, wszystko pięknie, ładnie, towar mi odpowiadał, cena też więc się skusiłem niestety. Niestety dlatego, że po wpłaceniu pieniędzy na konto oszusta kontakt się z nim urwał, napisał tylko że już paczka powinna być u mnie. Telefonu nie odbierał, później w ogóle wyłączył, PW zero, na maile też nic, GG w profilu jest, ale złe, albo mnie spławia twierdząc że to pomyłka, nie wiem. Paczka miała być wysłana kurierem DHL. Pieniążki wpłaciłem 8.03.2012r. i ciągle nie ma paczki. Gdyby mu coś wypadło to raczej by mnie poinformował, choćby i pocztą, ale wojny nie ma chyba, więc media na pewno ma...
Oszust na forum jest zarejestrowany jako Carlito81 http://www.golf3.pl/carlito81,u,18309.htm Dane które mi przekazał i które mogę tu ujawnić to: Krystian Ch. miejscowość Bieruń resztę danych posiadam.
Teraz kilka słów do tego koleżki jeśli to czyta, więc czekam jeszcze parę dni na wyjaśnienia, jeśli nie dostanę wyjaśnień to sprawa trafi do policji! Wybieraj...
Uważajcie na niego, bo może znów kogoś oszukać...
Czekam na wyjaśnienia w tym temacie!