pozycje (plus) wychodzą z jednej gałezi na wiązce swiateł przednich, jak sie wepniesz na jej początku wystarczy jeden włącznikMichael_Angelo napisał(a):podczas zespolenia lewej i prawej
Moderator: Moderator
pozycje (plus) wychodzą z jednej gałezi na wiązce swiateł przednich, jak sie wepniesz na jej początku wystarczy jeden włącznikMichael_Angelo napisał(a):podczas zespolenia lewej i prawej
co do tego modułu, to posiadam to coś. Udało mi się to podłączyć i faktycznie kierunek świecił nie pełną mocą, przy wrzuceniu kierunku zaczynał standardowo mrugać, a po odbiciu kierunku po lekkiej przerwie się zaświecał. Z góry mówię, że obecnie nie jestem w stanie nagrać filmu bo poleciały na gwarancje ( okazało się, że jeden jest niesprawny )
variant yacht napisał(a):pozycje (plus) wychodzą z jednej gałezi na wiązce swiateł przednich, jak sie wepniesz na jej początku wystarczy jeden włącznikMichael_Angelo napisał(a):podczas zespolenia lewej i prawej
.MD napisał(a):Poza zestawem z allegro
przesledz sobie wiazke swiatel to zobaczysz,kierunki sa rozdzielone, na aucie mam ori usa wiazke lamp, zeby miec pozycje takze w reflektorach odwijalem calosc i wpinalem sie w przewody pozycji/obrysow , po co je separowac? Zarowki pozycji maja po 5wadams napisał(a):variant yacht napisał(a):pozycje (plus) wychodzą z jednej gałezi na wiązce swiateł przednich, jak sie wepniesz na jej początku wystarczy jeden włącznikMichael_Angelo napisał(a):podczas zespolenia lewej i prawej
Nie wychodzą z jednej, kierownik warsztatów miał w połowie rację, prezydałoby się je odseparować, najprościej diodami
variant yacht napisał(a):przesledz sobie wiazke swiatel to zobaczysz,kierunki sa rozdzielone, na aucie mam ori usa wiazke lamp, zeby miec pozycje takze w reflektorach odwijalem calosc i wpinalem sie w przewody pozycji/obrysow , po co je separowac? Zarowki pozycji maja po 5wadams napisał(a):variant yacht napisał(a):pozycje (plus) wychodzą z jednej gałezi na wiązce swiateł przednich, jak sie wepniesz na jej początku wystarczy jeden włącznikMichael_Angelo napisał(a):podczas zespolenia lewej i prawej
Nie wychodzą z jednej, kierownik warsztatów miał w połowie rację, prezydałoby się je odseparować, najprościej diodami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości