Witam.Czy ktos moze mi powiedziec jakie sa orginalne zarówki w lampach przednich w golfie3 1.6 CL.
i jakie moge zastosowac zamienniki diodowe.?foto mile widziane.
Moderator: Moderator
remixxx89 napisał(a):Nie chce zakładać nowego tematu więc się podłączam. Zastawiam się jakie powinny być żarówki świateł mijania i drogowych tzn H i ile? Dodam że posiadam Golfa 3 1.8 GL (90 KM). Pytam bo zastawiam się nad kupnem PHILIPSÓW lub OSRAMÓW. Pozdrawiam
marcinkoz2910 napisał(a):pojedyńczy klosz to masz 1xH4
podwójny klosz to masz 2xH1
Pascal napisał(a):remixxx89 napisał(a):Nie chce zakładać nowego tematu więc się podłączam. Zastawiam się jakie powinny być żarówki świateł mijania i drogowych tzn H i ile? Dodam że posiadam Golfa 3 1.8 GL (90 KM). Pytam bo zastawiam się nad kupnem PHILIPSÓW lub OSRAMÓW. Pozdrawiam
To zależy jakie masz lampy...pewnie H1 lub H4.Zajrzyj na obudowę tylnią swoich lapm....tam masz nadruk jakie żarówki masz włożyć
[ Dodano: 2009-09-21, 14:05 ]marcinkoz2910 napisał(a):pojedyńczy klosz to masz 1xH4
podwójny klosz to masz 1xH1
Kolega Marcin wszystko wyjaśnił...
remixxx89 napisał(a):Sorry, ale moje pytanie może być uzanane za dziecinne, ale po czym rozpoznać czy klosz jest pojedyńczy czy podwójny? Zależne od ilości żarówek?
remixxx89 napisał(a):Byłem dzisiaj zobaczyć i zrobić zdjęcie lampy w swoim golfie i porównałem z zamieszczonymi fotkami i wychodzi że mam H1+H1. Oznacza to że zarówno w światłach mijania i drogowych mam żarówki H1 montowane?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 33 gości