Moderator: Moderator
Schurxix napisał(a):bo ja mam altek 45AH , ale mam wzmacniacz do samego suba 550w i mi juz lekko swiatla mrugaja przy wyzszym obciazeniu, a teraz chce wrzucic jeszcze 600w Rto na glosniki to juz wogule aku bedzie cierpial, kondensator wrzuce tez ale nie wiem czy to sprawe rozwiaze, myslalem tak o 54Ah akumulatorze
x__Supas__x napisał(a):Siemka wszystkim, jestem nowy więc prosze mnie nie zniszczyć technikaliami. Od dwoch dni moj golf nie chce odpalic. Palą się kontrolki, migacze dzialaja, światła przednie również bez problemu sie zapalaja. Próbowałem z kolegą odpalic na krótko przez "szelki" ale też nic to nie dało więc to chyba nie akumulator. Jakieś pomysły? Jestem kompletnie zielony w temacie, poczytałem trochę forów ale tylko zgłupiałem od tej wiedzy. W skrócie wygląda to tak: wsadzam kluczyk, przekrecam na zapłon (świece się grzeją, kontrolki się palą), próbuje odpalić auto i nic kompletna cisza. Dzięki za pomoc z góry ludziska. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości