Mam PYtanie odnosnie zamka, w moim golfie jest centralny zamek na kluczyk jak przekrece raz cale auto sie zamyka lacznie z bagaznikiem (bo do niego klucza nie mam ) w drzwiach mam zamontowane silowniki na pilota ktore otwieraja tylko drzwi (mam 3 drzwiowy ) jak zamkne pilotem auto opadaja silowniki i zamkniete mam tylko drzwi a klapa jest cala noc otwarta bo nie zamykam go kluczem wiec nie uzywam wowczas centralnego ktory jak pisalam na poczatku zamyka wszytko, no i teraz jest taki myk ze jak jade tylko na zakupy to pykam pilotem drzwi, zaraz wracam otwieram i jest git przychodzi noc to centralnym zamykam auto i spie spokojnie. Ale..... juz kilka razy mialam nie mila przygode bo zostawilam kluczyki w aucie zamknelam drzwi cos grzebie w torbie a moje silowniki samoczynnie po ok minucie ŁUP
!! opadly, klucz wewnatrz i jedyne wyjscie przez bagaznik bo dzieki Bogu to nie byl centralny, gramole sie pod tym marketem a policja lapie mnie za noge i pyta sie gdzie ja sie wlamuje, no i cala opowiesc o tym ze silowniki same opadaja, innym razem na myjni zamkam auto zlewam woda chce wsiasc auto zakmniete kluczyki w srodku i znow przez bagaznik i znow straz miejska i tlumaczenie.... Czy ktos z was posiada takie silowniki w drzwiach i wie jak wylaczyc samoczynne ich opadanie po minucie bezczynnosci
?????? ( Na postoju w aucie jak siedze a silnik jest zgaszony tez potrafia sie zamknac i gotowa do wyjscia juz lapie za klamke a tu nagle moje czolo spotyka sie z szyba)