Witam mam problem z centralnym zamkiem bo zgubiłem pilota otwieram tylko przez kluczyk jak teraz zaprogramować inny pilot bo załatwiłem sobie inny czy jakiś nowy kupić?Dodam że pilot otwierał tylko drzwi bez alarmu i bez elektr. szyb
Cześć.
Jak kupiłem sobie golfa to miałem na dzień centralny zamek póżniej nie chodził. Dostałem od kolegi pompkę centralnego ale w bagażniku nie miałem swojej starej pompki (pod światłem) Kable z drzwi wychodzą i są też pod bezpiecznikami ale nie wiem czy idą do bagażnika. O co może chodzić i czy mógłby mi ktoś napisać jak rozprowadzić kable do pompki i jak to wszystko podłączyć ?
Pozdrawiam
KonMan napisał(a):w bagażniku nie miałem swojej starej pompki (pod światłem) Kable z drzwi wychodzą i są też pod bezpiecznikami ale nie wiem czy idą do bagażnika.
Nie po stronie oświetlenia bagażnika, lecz przeciwnej.
Witam. Pisze do was z pomocą. Otóż to kupiłem nie dawno Golf'a 3 i mam problem z zamkiem centralnym. Otóż jak zamykam auto to w bagażniku zaczyna coś brzęczeć koło prawej lampy. Podejrzewam, że właśnie tam znajduje się centralny zamek, ale dlaczego on brzęczy ? I jeszcze jedno, dlaczego jak zamykam drzwi od kierowcy to nie zamykają się drzwi od pasażera przednie, a jak zamykam od pasażera to nie zamykają się od kierowcy ? Może mieliście też taki problem . Proszę o pomoc ) Z góry dzięki
Jak masz centralny pneumatyczny , to w bagazniku jest pompka i ona brzeczy.
U mnie jak zamyka kierowca to zamyka wszystkie zamki (łącznie z drzwiami pasazera z przodu), a pasazer to chyba tylko swoje.