Przyczyną zwarcia bezpiecznika nr.21 jest prawdopodobnie pompa centralnego zamka.Od początku bardzo ciężko mi chodzi jakby ledwo nadążała pompować powietrze. W tyg. sprawdzę jej przewody a jak będą ok to rozkręcę ją i zobaczy czy w środku jest ok.
Inna sprawa to że dzisiaj zaczął mi szybciej chodzić lewy kierunek, miga jak szalony ehh
normalnie to mój pierwszy golf a takie padło kupiłem że masakra , jednego nie zrobię to wali się druge
Najstępnego golfa kupię od jakiegoś pasjonata.
[ Dodano: 2012-09-10, 16:03 ]Myślę że znalazłem przyczynę palenia się bezpiecznika nr.22. Ten dodatkowy kabel wlutowany w elektronikę lampki sufitowej (foto). był przegrzany i stykał się z blachą.
Tył lampki podsufitowej :
Zastanawiałem się czy to dać na forum czy nie dać ale w końcu dam. Zastanawia mnie tylko czy poprzedni właściciel sam sobie to "urządzonko" zamontował czy mu zamontowali. co to jest to chyba wyjaśniać nie trzeba.
W każdym razie wtyczka od lampki podusitowej będzie sobie wisiała w oczekiwaniu na deszcz który potwierdzi czy mam rację czy nie. Narazie już mnie to auto zabarzo w...a.
Golf CL 1.6 AEA 95r.