elo
mam pewien problem. Nie mam miejsca na chip od immo w moim kluczyku. Czy da się kupić jakieś kluczyki i wstawić do niech środek z mojego oraz immobilizer?
Moderator: Moderator
kamyk212121 napisał(a):a gdy wyjmiesz immo i bd trzymał blisko kluczyka to samochód bedzie pracował czy tez nie??? bo wiem ze w vectrach b robiło sie tak ze stary kluczyk z immo kładło sie pod kierownice pod ten plastik przyklejało i działało jak tralala:)
kamyk212121 napisał(a):stary kluczyk z immo kładło sie pod kierownice pod ten plastik przyklejało i działało jak tralala:)
radomiak napisał(a):u mnie jak wyjme ten czip to nawet odpalic nie chce jak przyblize do kierownicy to odpala i chodzi jak oddale to po ok 10s gasnie. koszt dorobienia takiego kluczyka to jesli kopiujesz czip to 100 jesli chcesz przelozyc czip i grot do innej obudowy to 60zl ceny z tamtego roku ze szczecina(robilem to 2) acha i jeszcze gosc spisywal mnie z dowodu osobistego i dow. rejestracyjnego(bez tych danych nie chcial gadac mowil ze wymogi polici) poszukaj warsztatu slusarskiego co dorabiaja klucze typu gerda oni to juz wyzsza pulka i napewno cos doradza.
[ Dodano: 2010-09-18, 12:05 ]kamyk212121 napisał(a):stary kluczyk z immo kładło sie pod kierownice pod ten plastik przyklejało i działało jak tralala:)
najtansze rozwiazanie
K@mil napisał(a):Najtansze rozwiazanie to kupic kluczyk scyzoryk dorobić grot a miejsce na immo w nim jest (ale te scyzoryki z allegro made in china sa slabe)...
W golfie chip od immo musi byc blisko stacyjki u mnie dzialało jak mialem kolo kierownicy ale jak polozylem juz kolo drazka zmiany biegow to juz nie odpalał (tzn odpalał na 10sek)...
K@mil napisał(a):z tego co wiem to nie ma kluczyków zamiennikow z miejscem na immo... widzialem u slusarzy duzo kluczykow takich zwyklych podobnych do tych z mk2 (nie otwierane)... co do grotu to nie przelozysz samego grotu bo on jest tak wtopiony trzeba dorobić poprostu kluczyk ale bedzie ciezko znalesc z miejscem na immo
killah napisał(a):a ten immo może sobie luzem leżeć w kluczyku? bo ja mam kluczyk z miejscem na diodę i na baterię... po prostu bym go jakoś tam umieścił w miejsce baterii.. będzie to banglać ?:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości