Brak stopu i/lub jego zwarcie

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez KaMe101 » 7 paź 2012, o 20:05

Witam,
Mam taki mały problem w Golfie z 92 roku.
Mianowicie gdy nacisnę pedał hamulca zapala się lewa przednia postojówka, tylne postjówki i tylne światła stop. Gdy włączę postojówki czy światła mijania to z tylu świecą się światła stop i mijania, z przodu normalnie, gdy nacisnę pedał hamulca z tyłu żarówki dają minimalnie intensywniejsze światło. Co może być nie tak?
KaMe101
Czytacz

Postprzez mlodystm » 7 paź 2012, o 21:45

Podłaczam się do pytania bo podobne, na które nie dostałem odpowiedzi w temacie związanym z elektryką

Wysłany: 2012-09-17, 11:38
Witam. Mam taki problem. Kupiłem jakiś czas temu golfika, poprzedni własciciel miał pod światła podłaczony pobudzacz do tuby, na szybko przy sprzedazy wyciągnął tube i teraz właczam światła jest okej, a przejade się troche i powłaczam pare razy kierunki to mam taki problem. Podczas naciśnięcia STOPu włączają się obydwa kierunki tak jakby awaryjne lecz nie migają tylko są stałe, po puszczeniu hamulca kierunek działą normalnie przerywanie. Musze wtedy wysiąść i poruszaj przy kostce od lewego światła z tyłu i wszystko ok. Wie ktoś coś więcej , a może ktoś miał taki problem, aby mi pomóc ? Golf 3 1.8benzyna/gaz
mlodystm
Czytacz

Postprzez Zico63 » 7 paź 2012, o 22:09

BRAK MASY lub "CHOINKA" z tyłu - taki tekst wpisujemy w wyszukiwarkę.
Zico63
Members

- - -

Powrót do Elektryka