brak swiatel drogowych

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

brak swiatel drogowych

Postprzez 2,0GTI » 22 lis 2011, o 19:53

witam nabylem golfa vr6 z 93r i mam problem nie mam swiatel drogowych . jak mrygam bleda to zapalaja sie mijania a na wlaczonym zaplanie to jak mrygne to zalancza sie kompresor od centralnego zamka. jak zamykam drzwi to mrygaja swiatla mijania,. bezpiedzniki sa ok a z tego co wiem to nie ma przekaznika na swiatla w 2 golfie patrzylem i tez nie ma przekaznika od swiatel .moge sie mylic mole ktos wie jakie i gdzie powinny sie znajdowac przekazniki w vr bo te opisy co sa dostepne to niczym sie nie roznia pozdrawiam
2,0GTI
2,0GTI
Czytacz

brak swiatel drogowych

Postprzez Zico63 » 22 lis 2011, o 22:10

Tak sobie myślę, że ktoś przy tym ostro majstrował: i tak, wypalone są styki świateł MIJANIA i "geniusz" jakiś zamienił we wtykach manetek przewody z drogowymi, tak by mijania mieć - stąd błysk nie daje drogowych jak Pan Bóg i Volkswagen przykazał, ale własnie mijania.
Pompka centralnego? Może sterownik też podpięli do mijania bo nie wiedzieli jak rozdzielić sygnał na kierunkowskazy.
W każdym razie, polecam szukać znajomego (bo firmy to się raczej nie opłaca), kumatego w temacie - by Koledze na żywo przywrócił stan fabryczny. Bez kupna manetek to się chyba nie obejdzie.
Zico63
Members

- - -

Powrót do Elektryka