centralny na pilota

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

centralny na pilota

Postprzez bujs » 3 lip 2011, o 11:35

Witam ponownie. Mam pytanie czy jeśli mam centralny i do tego centralnego poprzedni właściciel zamontował samodzielnie pilot a ja go niestety zgubiłem to mogę w jakiś sposób dobrać do instalacji tylko pilota czy muszę na nowo kupić cały zestaw.

np. taki

http://moto.allegro.pl/centralny-zamek- ... ml#gallery
bujs
Berbeć

centralny na pilota

Postprzez pablomed » 3 lip 2011, o 12:00

Dokup sam sterownik bez siłowników albo od razu alarm - każdy ma opcje sterowania zamkiem centralnym.
Mozesz spróbowac dokupić i zaprogramowac pilota ale muusisz znaleźć sterownik i dowiedzieć się jego marki - czasem napis jest na sterowniku. Dowiedz się jeszcze czy masz zamek oryginalny z siłownikami pneumatycznymi czy dokładany z elektryczymi jak w linku który podałeś. Naprowadzam cie ogólnie bo temat na tym i każdym innym forum golfa jest wielokrotnie opisywany
pablomed
Members

Postprzez bujs » 3 lip 2011, o 12:44

pablomed napisał(a):Dokup sam sterownik bez siłowników albo od razu alarm - każdy ma opcje sterowania zamkiem centralnym.
Mozesz spróbowac dokupić i zaprogramowac pilota ale muusisz znaleźć sterownik i dowiedzieć się jego marki - czasem napis jest na sterowniku. Dowiedz się jeszcze czy masz zamek oryginalny z siłownikami pneumatycznymi czy dokładany z elektryczymi jak w linku który podałeś. Naprowadzam cie ogólnie bo temat na tym i każdym innym forum golfa jest wielokrotnie opisywany

dziekuję bardzo. Spróbuje się jakoś dowiedzięć i popytam może da się zaprogramować dokupionego pilota pod markę sterownika.
bujs
Berbeć

- - -

Powrót do Elektryka