Moderator: Moderator
to nic trudnego, potrzebujesz do tego sterownika zamka centralnego- przy kupnie kieruj sie wygladem estetycznym pilota (i tym czy owy sterownik ma funkcje domykania szyb- jeżeli masz elektryczne szyby) nastepnie taki sterownik wpinasz w wiązke zamka centralnego- bardzo łatwo jest przy samej pompce- znajduje sie ona z tyłu pod lampa od strony pasazera czytasz w instrukcji który kabel odpowiedzialny jest za otwarcie- wpinasz go szary pzrewód, nastepnie od zamkniecia w zielony i pstryk:-) powinno działać.Bart napisał(a):Czy jest mozliwosc zalozenia/ pokombinowania zeby zamek centralny zmienil sie na centralny otwierany z pilota? Jesli tak to co potrzeba i ile kosztuje taka zabawa?
Bart napisał(a):Czy jest mozliwosc zalozenia/ pokombinowania zeby zamek centralny zmienil sie na centralny otwierany z pilota? Jesli tak to co potrzeba i ile kosztuje taka zabawa?
- dokładnie! kurde wyżej moja pomyłka sorki! można zamontować tak jak Kamil pisze za skrzynka bezpieczników badz w bagazniku gdzie też masz wszystkie potzrebne kable i chyba lepszy do nich dostep, co do sterownikow ja od 2 lat mam Carprotect- i oprócz wymiany bateri w pilocie nic sie nie dzieje i jestem zadowolony, ale z racji tego że era pilotów juz neico przremija przymierzam sie do wymiany na scyzoryk-K@mil napisał(a):szarego(zamknij) i zielonego(otwórz),
Bart napisał(a):Tzn potem sie daje ten grot (z pilota )do klucznika wraz ze swoim kluczykiem i jak by nam dorabia?
Ten:
Czy ten:
Różni się to chyba tylko logo i środkowym przyciskiem ( nie mam ele siłowników w klapie) a nie wiem co oznacza to w tym 2 ( przekreslony głosnik )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości