centralny zamek

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

centralny zamek

Postprzez tomcioo18 » 17 sie 2011, o 20:23

witam mam golfa III TD 1993 a w nim standardowy centralny zamek. Czy moglibyście mi doradzić jakie piloty dobrac
tomcioo18
Czytacz

centralny zamek

Postprzez pablomed » 17 sie 2011, o 22:15

Takich tematów na forum jest multum. Pilot to jest pilot czyli czymś musi sterować więc musisz kupić sterownik centralnego zamka z pilotami. Wybór na Allegro jest ogromny i napiszę ci tyle kup sobie coś taniego kierując się nie marką bo to wszystko to samo przynajmniej jeśli o tanie chodzi, tylko wyglądem pilotów żeby ci się podobały i raczej nie kupuj tzw scyzoryków bo są nietrwałe. Porady o zakładaniu znajdziesz bez problemu na forum. Wystarczy ci najprostszy sterownik chyba że masz elektryczne szyby albo/i szyberdach wówczas powinien mieć funkcję domykania szyb
pablomed
Members

Postprzez michu10klb » 19 sie 2011, o 10:35

a ma ktos z was może KOMBI z centralnym zamkiem w klapie bagażnika?? bo u siebie w hatchbacku zrobilem ale teraz mi przyszlo robic w kombi'ku a tam w klapie jest jakis inny mechanizm otwierania klapy, chcialbym zrobic tak jak u siebie, zeby klape mozna bylo tylko z centralki otworzyc, nie z kluczyka. Jesli ktos coś wie prosze o porady, mile widziane zdjecia xD (jestem wzrokowcem ;p )
michu10klb
Berbeć

- - -

Powrót do Elektryka