Cześć mam pytanie do was co to może być za wskaźnik jak kupiłem mojego golfa to było takie coś http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6fc3fedb2e45b800.html nie było podłączone znalazłem jednak kable od niego które były pod akumulatorem jak już to podłączyłem to wskaźnik pokazał pierw 56*C a potem spadał stopniowo i sobie falował nie mam pojęcia dlaczego może wy wiecie ?
no ma 4 kable 2 masowe jeden masowy do kabiny a drugi był nie podłączony i raczej do - akumulatora tak mi się zdaje i 2 + kable jeden był przylutowany do jakiegoś kabla a drugi również szedł bezpośrednio do akumulatora tak jak ten masowy więc podłączyłem te 2 pozostałe od akumulatora bo były jakby ucięte to ten wskaźnik pokazywał cyfry tak jak pisałem od 56 do 18 i nie wiem właśnie dlaczego
nieee pieca webasto na 100% nie ma bo bym zauważył przy wyciąganiu silnika z skrzynią a wiem jak on wygląda i gdzie się znajduje mniej więcej wg. mnie jest to taki wskaźnik temperatury w samochodzie bo raczej w silniku nie może być na - a ten wskaźnik właśnie pokazuje od tych wspomnianych 56 do - 30