Witam mam pytanie mam takie kostki do niczego nie podłączone obok obu lamp z przodu
do czego one są?
I drugie pytanie co to jest
jest to wpięte na podszybiu
Moderator: Moderator
swatu napisał(a):ta pierszw to podejrzewam ze od silniczkow ,regulujących reflektory.
masz je zamontowane?
a skoro nie mam silniczków do swiateł i nie bede ich zakładał to mógłbym tych kabli użyć do podłączenia świateł przeciwmgielnych?marcinkoz2910 napisał(a):te pierwsze to fakt wygląda jak instalacja od elektrycznej regulacji reflektorów
rufi89 napisał(a):a skoro nie mam silniczków do swiateł i nie bede ich zakładał to mógłbym tych kabli użyć do podłączenia świateł przeciwmgielnych?marcinkoz2910 napisał(a):te pierwsze to fakt wygląda jak instalacja od elektrycznej regulacji reflektorów
Radi mk3 napisał(a):rufi89 napisał(a):a skoro nie mam silniczków do swiateł i nie bede ich zakładał to mógłbym tych kabli użyć do podłączenia świateł przeciwmgielnych?marcinkoz2910 napisał(a):te pierwsze to fakt wygląda jak instalacja od elektrycznej regulacji reflektorów
jak lubsz sobie robić pod górke to możesz
ale lepiej uzyc do halogenów ori instalacji którą juz masz wystarczy zmienić włącznik załozyć halogeny i dorobic kawałek instalacji od kości znajdującej sie nad chłodnicą do halogenów
dokładniej to poszukaj na forum było dużo o tym
rufi89 napisał(a):tylko że ja nie mam zadnej instalacji do tych swiateł sprawdzałem to. czemu pod gorke? wystarczy chyba kable co idą do tego pokrętła od regulacji świateł podłączyć pod włącznik źle myślę?
Radi mk3 napisał(a):masz napewno kazde mk3 miało w orginale z tym że kable idą od kabiny do tej okrągłej kostki nad chłodnica dalej trzeba je dorobić. Rozłącz tą kostke i porównaj sobie ile kabli wchodzi a ile wychodzi dalej napewno jest ich więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 18 gości