Co to za wtyczka?

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez Bonix » 8 cze 2011, o 22:31

Jak byś w razie ominął temat estetyki, to ja mam taką wtyczkę. O ile jest ona taka sama jak do podświetlenia komory bagażnika. Jak coś wal na PW
Bonix
Badacz tematu

Postprzez k-m-r1 » 8 cze 2011, o 22:36

po pierwsze tej wtyczki nie widac po drigie nie ma wilgoci w klapie wiecej zaparowane masz w kabinie kierowcy jak pod osłoną klapy chyba że masz niesczelne i cieknie

a propos mając wtyczkęz kawałkiem przewodu dokupujesz do tego osłonkę termokurczliwą i masz pewne połączenie tak jak izolowanie taśmą elektryczną
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez ci-nek » 9 cze 2011, o 00:17

k-m-r1 napisał(a):po pierwsze tej wtyczki nie widac po drigie nie ma wilgoci w klapie wiecej zaparowane masz w kabinie kierowcy jak pod osłoną klapy chyba że masz niesczelne i cieknie

a propos mając wtyczkęz kawałkiem przewodu dokupujesz do tego osłonkę termokurczliwą i masz pewne połączenie tak jak izolowanie taśmą elektryczną

No już już,.. dobrze już :) Wilgoć jest, przynajmneij u mnie, bo z tego powodu rozpadły mi się oprawki. Były tak zaśneidziałe, że przy próbiue wyjęcia wszystko sie rozpadło.

Puki co dzisiaj siedziałem 6h i bawiłem sie z wymianą wentyletora na chłodnicy. Prosto nei było, ale działa. Przynajmniej poznałem trochę swoje autko, a palcy nei czuje :P
ci-nek
Gaduła

Postprzez k-m-r1 » 9 cze 2011, o 22:33

to jak tam masz wilgoc i urzywasz spryskiwacza tylnej szyby to znaczy cieknie albo cieknie pod uszczelką ramienia wycieraczki
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez ci-nek » 10 cze 2011, o 10:15

a czy nie może ciec z połączenia listwy tej przy zamku z klapą bagażnika? normalnei bym odkręcił, ale w jednej z 4 śrub ukręciłem gwint :( dzięki za info, sprawdze przy okazji
ci-nek
Gaduła

Postprzez k-m-r1 » 10 cze 2011, o 23:08

Jeszcze cieknie woda jak uszczelka jest powyginania uszkodona lub cos podeszło
pada pada i woda zbiera sie do góry jakis lisc trzyma a potem sie leje
a wiem że tam mało kto zagląda przy myciu tyle że jak tobie tam bedzie leciało to na tylnej pułce bedzie woda
k-m-r1
Weteran

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Elektryka