activestate napisał(a):nie zakładam w każdym , nie spamuję. Założyłem w tych działach, które sa najbardziej trafne.
Swoją drogą - bez obrazy ale uważam że takie działania jak twoje mają swoją fajną, ciekawą nazwę - proponuję nazwać Cię : napinacz.
spanujesz to forum bardziej niż ja. Zapewne 50% postów wygląda jak twój - zero pomocy, max uszczypliwości. Jak dla mnie, takie działania jak twoje nie powinny istnieć.
Przepraszam, nie chciałem cię urazić, to moja opinia która nie wnosi nic do tematu, tak samo jak Twoja,
Pozdrawiam.
activestate, wiesz kolego trochę dłużej jestem na forum i wiem jak ono funkcjonuje. I Twoje zarzuty typu że mam tyle postów dzięki spamom są pustymi słowami. Wiesz istnieją na forum tacy ludzie jak moderatorzy i to oni decydują gdzie jest spam i wiedzą co z nim robić. Tak więc Twoje zdanie niewiele mnie interesuje.
Ja Ci nie zarzucam że spamujesz tylko robisz bałagan na forum zakładając takie same tematy w kilku działach.
Zatem teraz Cię zapewniam, że kolejne moje działanie w sprawie Twojego tematu coś do niego wniesie
[ Dodano: 2011-04-11, 10:23 ]Porządek zrobiony więc koniec OT z mojej strony.