Siema mam pytanie :
Jeżeli chcę zamontować dodatkowe przednie halogeny do golfa mk3 , muszę kupować włącznik
Moderator: Moderator
to tak jak zrobisz instalację tak jak tutaj jest opisana: http://rydzu777.webd.pl/index.php?optio ... e93204631d to po załączeniu światła tylniego przeciwmgielnego bedzie też przód świecił i nie jest to za fajne polecam zainwestować we włącznik na dwa światła przeciwmgielne przód + tył na allegro 60zł-120zł (jak nie potrzebujesz na reg. swiateł to nie kupuj takiego bo ci się nie zmieści) no a jak już taki włącznik kupisz to nie trzeba nic przerabiać tylko wymienić i bedziesz załączał raz to masz przód i dwa to jest przód + tył i jest gitmagik181 napisał(a):czy da rade podpiac tak zeby przednie i tylnie halogeny sie właczaly za pomoca jednego wlacznika tego co mam juz do tylnich???
za dużo roboty ale można i wtedy na zasilaniu musisz mieć bezpiecznik 15A a i włącznik zamontować gdzies na kokpicie ale na pewno lepsze bedziesz to miał jak zainwestujesz w nowy włącznikmagik181 napisał(a):ewentualnie jakbym chcial zalozyc osobny wlacznik to wystarczy podpiac pod dodatkowy włacznik i do akumulatora czy trzeba dodawac beziecznik czy jakis przekaznik???
używanie świateł przeciwmgielnych w nocy jest zabronione i za to napewno mogą cię ścigać takie światła można używać tylko na oznakowanych DROGACH KRĘTYCH np. w górach, a co do dalekosiężnych to tak samo nie wolno ich używać w nocy ze względów bezpieczeństwa bo oślepiają innych uczestników ruchu drogowegomagik181 napisał(a):czesto jezdze wieczorem i noca po drogach podmiejskich a wiadomo jak jest na takich drogach z widocznoscia czy jak zalozyłbym sobie te halogeny przeciwmgielne a chcialbym sobie jeszcze podpiać dalekosięzne czy misiaki niebeda sie czepiac???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości