Moderator: Moderator
pablomed napisał(a):Chudy155a, wyjaśnij dokładnie, bo jeśli masz już domykanie szyb z pilota to szyber powinien się domknąć już teraz - po zakmnięciu szyb i żadnej dodatkowej instalacji nie trzeba. w szybrze od domykania jest kabel zielono czarny ale on już jest podpięty do modułów szyb, kwetsia jest tylko aby centralka pilota podawała odpowiednio długi sygnał na domykanie szyb i dachu. Więc opisz co teraz z szybami. ewentualnie czy szyby i dach są fabrycznie czy moze coś sam dokładałeś
Nie mam pojęcia własnie jak wpiąć się do pompki z centralnego żeby sterowanie było na szyber , czy tak wgl się datdu1705 napisał(a):A przypadkiem domykaniem szyb/szyberdachu nie steruje też pomka centralnego zamka? Bo mnie się zdaje że po naciśnięciu guzika zamknięcia na pilocie to zamyka szyberdach tak długo ja pompka pracuje. Chociaż zauważyłem że u mnie tak jest. I zdaje mi się że nie będzie się zamykać do końca, bo z tego co wiem to dachu nie ma żadnego czujnika czy jest już zamknięty, było by trzeba takie coś dorobić. Albo ktoś ma na to sposób
tdu1705 napisał(a):na pilocie to tylko trochę zamyka, pod warunkiem że mam go na oścież otwarty, bo jak mam uchylony to cały się zamyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości