elektryczne szyby

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

elektryczne szyby

Postprzez milosz36 » 26 lut 2012, o 16:43

Witam mam pytanko ? w jaki miejscu zamontować silnik uniwersalnych szyb elektrycznych w golfie 4drzwiowym ,czy ma ktoś jakieś fotki lub coś co mi w tym pomorze
milosz36
Berbeć

elektryczne szyby

Re: elektryczne szyby

Postprzez K@mil » 26 lut 2012, o 16:48

milosz36 napisał(a):Witam mam pytanko ? w jaki miejscu zamontować silnik uniwersalnych szyb elektrycznych w golfie 4drzwiowym ,czy ma ktoś jakieś fotki lub coś co mi w tym pomorze

Kolego musisz tam zamontowac aby nie przeszkadzały przy montazu tapicerki :) mialem gdzies foto jak to bylo w passacie jak znajde to wrzuce :)

ps. Lepiej zrobisz jak znajdziesz uzywane oryginalne szyby el :) te uniwersalne pochodza z półroku i będzie kaszana :) jakość wykonania na minus, tak samo jest z ich działaniem (wolne)

Znalazlem taki temat z fotkami moze pomoze
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=47693
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Re: elektryczne szyby

Postprzez milosz36 » 26 lut 2012, o 18:25

K@mil napisał(a):
milosz36 napisał(a):Witam mam pytanko ? w jaki miejscu zamontować silnik uniwersalnych szyb elektrycznych w golfie 4drzwiowym ,czy ma ktoś jakieś fotki lub coś co mi w tym pomorze

Kolego musisz tam zamontowac aby nie przeszkadzały przy montazu tapicerki :) mialem gdzies foto jak to bylo w passacie jak znajde to wrzuce :)

ps. Lepiej zrobisz jak znajdziesz uzywane oryginalne szyby el :) te uniwersalne pochodza z półroku i będzie kaszana :) jakość wykonania na minus, tak samo jest z ich działaniem (wolne)

Znalazlem taki temat z fotkami moze pomoze
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=47693
pod tym linkiem jest wersja 3d a ja potrzebuję do 5d jak byś znalazł to będę wdzięczny

[ Dodano: 2012-02-26, 17:30 ]
pod tym linkiem jest wersja 3d a ja potrzebuję do 5d jak znajdziesz to będę wdzięczny
milosz36
Berbeć

- - -

Powrót do Elektryka