Elektryka szyb tył

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez pablomed » 4 cze 2014, o 00:13

uruchomisz tylnymi przyciskami. Spójrz tylko na schemat i zauważ że z włącznika konsoli podawana jest lub nie masa na piny 6 modułów. Ta masa musi być żebyś uruchomił musisz ją podłączyć byle gdzie do masy
pablomed
Members

Postprzez pitoos » 5 cze 2014, o 15:19

witam . nei bede zakłądał nowego tematu może ktoś pomoże mi tu . a wiec moj samochód golf mk3 5d grzane lusterka i szyberdach . dokupiłem całą kompletna wiazke 5d z wszytki ( sam demontowałem z dawcy ) wszytko jjest ok .. problem jest w tym , że w starej instalaci była jedna dodatkowa wtyczka , której brakuje w nowej instalacji ??? wpinana ona byla w woazke w okoliach skrzynki bezpiecznikow i idzie w wiazce tak jakby to tyłu samochodu ... od czego ona jest i czy swap bedzie mi działał . ratujcie !!!! jak ktos może przerabiał temat to proszę o kontak na facebooku Piotr Grzesica Kalisz . dziki. albo o odpowiedz tu

dołacza fotki wtyczki w instalacji samochodu
Obrazek

winstalacji od szyb

Obrazek
pitoos
Czytacz

Postprzez mkkay » 5 cze 2014, o 17:32

piszesz " że w starej instalaci była jedna dodatkowa wtyczka , której brakuje w nowej instalacji ?? ? " to co ty zmieniałes?
przy swapie z korbek na elektrykę zakładasz tylko dodatkowo wiązkę gł. el. szyb żeby było gdzie podłączyć wiązki z drzwi, żadnej filozofii z tym nie ma za bardzo sam robiłem ostatnio u siebie.
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html

Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
mkkay
Members

Postprzez pitoos » 5 cze 2014, o 19:17

... dziki kolego za pomoc ... może zawile to napisałem , ale jakbyś dokładnie doczytał to byś wiedziiał o co mi chodzi . w starej instalacji od grzanych lusterek w tej co przechodzi z prawej na lewą była jakaś wtyczka podłanaczana w instalacje za skrzynką bezpieczników , po podmianie wiazek tzn na takie z ele szybami już nie ma tej wtyczki ti teraz nie wiadomo od czego ta wtyczka była
pitoos
Czytacz

Postprzez mkkay » 5 cze 2014, o 19:54

zawile to napisałeś,a czytam dokładnie, pierwsze piszesz o lusterkach a nagle o szybach, do grzanych el. lusterek jest inna wiązka a do el szyb tez jest inna wiązka
pisałeś o szybach to odpisałem bo temat przerabiałem a wiązkę do lusterek mam na warsztacie i takiej wtyczki nie kojarzę..
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html

Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
mkkay
Members

Postprzez pitoos » 5 cze 2014, o 20:21

kwestia chyba jest że sa dwa rodzaje wiazek do 96 i po ;/ nie wiem ... zobaczymy jak uruchomie ale mam nerwy ;/
pitoos
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Elektryka