Fabryczna instalacja centralnego

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez wrubson » 1 sty 2012, o 18:31

Witam wiem że po raz kolejny będe pytał o centralny w golfie ale mam problem i nie bardzo mogłem znaleźć odpowiedz na moje pytanie. Dziś wrzuciłem fabryczną instalację do centralnego zamka pneumatycznego w moim golfie zostało mi jeszcze tylko podpięcie całości pod skrzynkę bezpieczników mam trzy przewody z wiązki: 1:czerwony z białym paskiem 2:czarny z białym paskiem i 3: czarny z zielonym paskiem. Prosił bym o pomoc ponieważ nie bardzo orientuje się gdzie je wpiąć po niżej załączam foto tych przewodów. Z Góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

Obrazek
wrubson
Czytacz

Postprzez Zico63 » 1 sty 2012, o 20:12

Czarny z zielonym to sterowanie szyberdachu, w złączu 6-pinowym za skrzynką bezpieczników;
Czewono-biały (stały +) złącze w skrzynce L pin 7 lub wyżej wspomniana złączka 6-pin, przewód czerwony lub czerwono-czarny w zależności od wersji pojazdu; w każdym razie byle był stały plus z bezpiecznika 21;
Czarno-biały złączka 6-pin przewód czarny (plus z apłonem) lub złącze D pin 11 w skrzynce.
Zico63
Members

Postprzez wrubson » 1 sty 2012, o 20:55

Wielkie dzięki za pomoc temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam
wrubson
Czytacz

- - -

Powrót do Elektryka