gdzie znajde sterownik centralnego zamka w 1.8se angol

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez Mariusz1974 » 8 lip 2012, o 15:49

witam. prosze pomozcie znalesc mi sterownik centarlnego zamka. kupilem zestaw bezkluczykowy i chce go podlaczyc. znalazlem tylko pompke powietrza w bagazniku obok tylnego swiatla ale to chyba nie to. dodam ze szukalem nad nadkolami z obu stron bo to angol. nic nie znalazlem. dzieki za posty.
Mariusz1974
Berbeć

Re: gdzie znajde sterownik centralnego zamka w 1.8se angol

Postprzez killah » 8 lip 2012, o 16:16

Mariusz1974 napisał(a):witam. prosze pomozcie znalesc mi sterownik centarlnego zamka. kupilem zestaw bezkluczykowy i chce go podlaczyc. znalazlem tylko pompke powietrza w bagazniku obok tylnego swiatla ale to chyba nie to. dodam ze szukalem nad nadkolami z obu stron bo to angol. nic nie znalazlem. dzieki za posty.

:D kolego czego ty szukasz?:D tym sterownikiem którego szukasz jest właśnie pompa centralnego. Pod kable idące do niej podpinasz sterowanie plusem z centralki na pilota która kupiłeś. Zamykanie mostkujesz z kablem szarym, otwieranie z zielonym. Trza tam chyba jeszcze podłączyć stałe +12 do tego sterownika które bierzesz z kabla biało-czerwonego idącego też do pompki (pin nr 1) a masę to sam se wymyślisz. i tyle na ten temat.

Jak masz wbudowany moduł domykania szyb z pilota z podawaniem 30 sec sygnału to możesz jeszcze to podłączyć ale nie wiem gdzie to się wpina. pzdr.
killah

Re: gdzie znajde sterownik centralnego zamka w 1.8se angol

Postprzez K@mil » 8 lip 2012, o 17:39

Mariusz1974 napisał(a):witam. prosze pomozcie znalesc mi sterownik centarlnego zamka. kupilem zestaw bezkluczykowy i chce go podlaczyc. znalazlem tylko pompke powietrza w bagazniku obok tylnego swiatla ale to chyba nie to. dodam ze szukalem nad nadkolami z obu stron bo to angol. nic nie znalazlem. dzieki za posty.

Tutaj masz temacik gdzie opisalem jak trzeba podlaczyc sterownik do zamka (moj I post)

http://www.golf3.pl/topics4/centralny-z ... t45885.htm

w Angliku bedzie to z prawej strony oczywiscie (przy raczce do otwierania maski)
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez Mariusz1974 » 8 lip 2012, o 19:34

dzieki chlopaki bardzo za podpowiedzi, sprobuje coz podzialac w tygodniu to napisze czy mi sie udalo. :-)
Mariusz1974
Berbeć

- - -

Powrót do Elektryka