witam
jestem poczatkujacym fanem golfika 3 zaczynam nietypowo bo od dziadziusia ale strasznie mi sie on podoba
moj problem jest taki ze autko odkupilem od kolegi ktory chcial je zezlomowac poniewaz bylo ono po wypadku z rozwalonym calym przodem ale powoli powoli wszystko poskladalem lecz teraz zaczynaja sie schody poniewaz cala elektryka pod maska byla zmasakrowana pozrywana jest kilka wtyczek wogole nie podpietych
jedyne co udalo mi sie reanimowac to swiatla ale dalej potrzebuje waszej pomocy
a mianowicie zeby taki nowicjusz milosnik poczatkujacy mogl sobie z tym poradzic bede potrzebowal jak najdokladniej i prosto sformuowany opis podlaczenia i przeznaczenia wszystkich kabli w przedziale silnika a najlepiej z jak najwieksza iloscia zywych fotek dolaczonych do instrukcj bo naprawde zalezy mi na tym zeby dziadek gofer jeszcze jezdzil
dla sprostowania napisze ze nie dziala np nawiew nagrzewnica jesli chodzi o radio to prad dostaje ale nie daje dzwieku lecz z tym dam sobie rade najwazniejsze wszystko co do silnika i wokol niego aha i prosba o wytlumaczenie gdzie dokladnie w moim modelu sa te slynne czujniki oleju bo pika i mryga mi w kokpicie a olej jest cisnienie ok spr u mechanika
za wszystkie lub jakie kolwiek odpowiedzi i pomoc bardzo dziekuje i czekam na nie zniecierpliwoscia