Moderator: Moderator
Pajdus napisał(a):wiem że będzie świecić tylko jak radio będzie włączone ale cóż a więc jaka moc będzie odpowiednia
Pajdus napisał(a):a mogę tą lampkę podpiąć pod kabel od głośnika też będzie świecić??
BartheZz_3 napisał(a):Kabel jak kazdy inny, da rade
Przekroj mniej wiecej ten sam i bajera
Czy aby Kolega nie zrozumiał tego dosłownie i nie zamierza włączyc się w głośnik???!!!
Pajdus napisał(a):tam jest napięcie 12 V czy 24 V
- jeżeli kabel nie jest nigdzie podpięty to jakie tam może być napięcie- dżyzys!!!! aukcja która podałeś tyczy sie listwy z napięcie 24V czyli co?- czyli za dużo! w autach osobowych instalacja jest 12V! - 24 wystepuje w ciężarówkach i niektórych maszynach budowlanych!,Pajdus napisał(a):a o napięcie pytam bo nie wiem jaki jest prąd na kablach od radia
Piaggio napisał(a):Czy ja mam problem ze zrozumieniem czy kolegaPajdus, tak namieszał ze ręce opadają!? chcez pociągnąć prąd od radia czy poprostu chcesz użyć kabla tzw głosnikowego?
Pajdus napisał(a):ale wy zakręty jesteście niby takie proste a gdzie 2 polaków tam 3 opinie tak więc no mi nie chodzi że kabel jak kabel tylko jaka moc tam idzie i jeśli chodzi o żarówkę to w planach jest jakaś listwa świecąca led albo coś może nawet kolor a TAK W ogóle to jeśli już będzie ta żarówka to będzie miało znaczenie czy radio będzie głośno czy cicho bo wtedy będzie większa moc na kablu tak a jeśli radio będzie grać to będzie migać??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 47 gości