Kable za licznikiem

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Kable za licznikiem

Postprzez djpawssio » 18 gru 2010, o 17:31

Witam ostatnio grzebałem troszkę przy zegarach i zobaczyłem kilka wtyczek kabli za zegarami na dole po lewej stronie chciałbym się dowiedzieć od czego te kable są i jak powinny być podłączone otóż było ciemno jeden kabel odłączyłem i na ślepo podłączyłem a potem się okazało że licznik mi cały miga jak załączam kierunkowskaz :) dodam iż grzebałem jeszcze przy liczniku ale zaraz będę miał nowy bo zakupie od kolegi z forum.
djpawssio
Berbeć

Kable za licznikiem

Postprzez k-m-r1 » 19 gru 2010, o 20:27

jedna wtyczka jest od turbo druga od nitro powinna byc trzecia od podwozia to co tak migało to jak jużlecisz są to światła ostrzegawcze widac je na samolotach ale latarką też można pomachac... :lol:

konkretnie poproszę bo nic nie wiadomo...
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez Rafit » 19 gru 2010, o 22:52

djpawssio, prawdopodobnie zobaczyłeś wtyczki od złącza diagnostycznego. (Taka główna centralka gdzie się wszystkie wtyki do vag wpina)
Rafit
Badacz tematu

- - -

Powrót do Elektryka