poduchy sa tylko cos nie styka pozatym mam czujniki bocznego uderzenia wiec poco? Bo sa poduchy w fotelach jak troche czasu znajde to se to zrobie
koledzy niewiem co to byla za wersia ale wedlug kompa mam 4xaiirback i grzane pozatym pisze na nich z boku wiec raczej wiem co pisze abs zrobiony tylko niewiem jeszcze gdzie jest kontrolka od poduch zmostkowana z absem
[ Dodano: 2014-02-13, 18:05 ]
[ Dodano: 2014-02-13, 18:06 ]
pablomed napisał(a):MiroGti, poduchy w siedzeniach a mk3 ? O czym piszesz? Nie pomyliły ci się epoki? pewnie od grzanych foteli są te kable. Pewnie typowo nie masz poduszek lub nie działają lub wywalone po wypadku i podpięli kabelki pod kontrolke ABS. Podejrzewam że naprawa czyli wymiana poduch nie może ci się opłacać chyba że jesteś wyjątkowym fanem. Napraw ten czujnik ABS i zapomnij o poduszkach.
Chwilę było przerwy otóż ABS już jest osobno połączona była kontrolka z AIRBACK i gasło razem póki chodził ABS aż padł czujnik tylnego koła i zaświeciło wszystko się razem czyli tak jak w temacie ABS i AIRBACK teraz ABS gaśnie osobno poduchy w sumie jeszcze nie ale wszystkie cztery już działają
tylko brakuje mi dobrego crash bocznego uderzenia i będzie ok
Ostatnio edytowano 2 mar 2014, o 10:19 przez
MiroGti, łącznie edytowano 2 razy
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.htmlSamochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.