Nie poduszki sa a ze swieci to od niedawna zwykle jedno i drugie gasnie pytanie czy ktos nie polaczyl tego naraz? Ale mam jeden kabelek przy w wtyczce ktory wyglada jakby sie urwal od czegos przy wtyczce do abs kontrolki dlatego poczebuje zdiecia ile tam ma byc kabelkow wpiete bo do tej pory po jakims czasie gasly a teraz wogule nie gasna
[ Dodano: 2014-02-06, 16:54 ]P.s
dzis bylem na vagu i okazalo sie ze wariuje mi czujnik kola z tyl no ok ale wyszlo na jaw ze poduchy sa polaczone z kontrolka abs i dla tego razem swiecily po dalszym dlubaniu wyszlo ze sa zerwane kable od siedzen a w nich sa poduchy teraz poczebuje schematu lub kolor kabelkow ktore maja byc podpiete z ktorym pod siedzeniem bo sa kostki urwane i nachodzi pytanie gdzie zmostkowana zostala kontrolka poduch z abs ze razem swieca czeka mnie troche roboty
bo to nowy nabytek ktorego chce doprowadzic do ori stanu jak kiedys mojego Gti z przed lat
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.htmlSamochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.