hmmm a po co ? przeciez jest narysowana rezerwa i kto przy 1.9 czy 1.8 jezdzi na rezerwie ? nie ryzykuj tak ja mam gaz wiec mam dwa paliwa ale w benzyniakach chyba tez nie ma kontrolki wiec nie wiem czy warto tak sie bawic.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
niedziolek wiec wystarczy raczej znalesc licznik z takowa kontrolka i ewentualnie puscic kabel bo pompki chociaz sadze ze tak kable chyba sa wiec moze stykloby wymienic zegary tylko bo moze instalacja juz jest
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
no to spoko dzieki, a co do tego zeby nei smigac na rezerwie to wiadomo ale bardziej chodzi mi o trase, zeby jednak ta rezerwa mi sie zaswiecala hehe dzieki wielkie elo
[ Dodano: 2011-09-25, 12:41 ]
Bradley napisał(a):strzeliniasty, linki nie dzialaja A ja nie montowalem kontrolki bo juz byla (liczniki z seata ibizy)
zaden z tych linkow mi nie dziala ale dzieki za info i bede sie staral najpierw szukac elo
niedziolek, przecież widać że linki sa ucięte skopiowane tekstowo a nie "kopiuj i wklej link" więc nie mogą działać. Znajdziesz te tematy wyszukiwarką wszystko było poruszane dogłębnie.