Kostka w drzwiach

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Kostka w drzwiach

Postprzez leon242 » 10 lip 2012, o 11:33

Witam:)czy idzie jakos rozebrac ta kostke co idzie w drzwiach i od niej wychodza wszystkie kable np do centralki glosnika alarmu silniczka elektrycznych szyb?;> jezeli jest taka mozliwosc to bym prosil od dokladne opisanie tego:)
leon242
Berbeć

Kostka w drzwiach

Re: Kostka w drzwiach

Postprzez killah » 10 lip 2012, o 11:41

leon242 napisał(a):Witam:)czy idzie jakos rozebrac ta kostke co idzie w drzwiach i od niej wychodza wszystkie kable np do centralki glosnika alarmu silniczka elektrycznych szyb?;> jezeli jest taka mozliwosc to bym prosil od dokladne opisanie tego:)

ją się po prostu odkręca.
killah

Postprzez leon242 » 10 lip 2012, o 11:42

tak ja wiem ze sie odkreca. ale chodzi o to ze przy samej kostce mam urwane kable. i ciekawi mnie czy idzie rozebrac ta kostke by wypuscic z niej nowe kable
leon242
Berbeć

Postprzez killah » 10 lip 2012, o 11:46

leon242 napisał(a):tak ja wiem ze sie odkreca. ale chodzi o to ze przy samej kostce mam urwane kable. i ciekawi mnie czy idzie rozebrac ta kostke by wypuscic z niej nowe kable

przy każdym bolcu zobaczysz takie 2 małe dziury w które trzeba wsadzić coś małego żeby zgiąć blaszki które uniemożliwiają wyjęcie bolca.

jeśli chodzi o mnie to ja po chwili straciłem na to nerwy i rozwaliłem te dziurki przez co bolec wyszedł z drugiej strony.
killah

Postprzez leon242 » 10 lip 2012, o 11:56

Kostka i tak do wymiany jak cos :) najpierw sam sprobuje sie pobawie:) dzieki za pomoc:)
leon242
Berbeć

- - -

Powrót do Elektryka