oo fajny temat bo też sie nad rezerwa zastanawiałem,
przy okazji wymiany żarówki podświetlenia licznika , sprawdziłem pod światło i nie mam miejsca na żarówkę rezerwy mało tego nie ma piktogramu z dystrybutorem , czyli nie wszystkie liczniki miały światełko rezerwy?
To jak bardzo chcesz mieć ikonkę to musisz poszukać listwy z ikoną. Możliwe że z seatów dostaniesz taką samą bo tam przy takim samym liczniku ikonka była.
A po drugie jak podłączysz licznik to od tyłu można zobaczyć czy żarówka świeci.
Witam potrzebuje pomocy lub schematu albo dojscia do takiego urządzenia ktore umozliwi mi na postoju dokręcanie kilometrów licznika. Wiem ze cos takiego da sie zrobic gdyz koledzy po fachu maja cos takiego ale nie chca cie podzielic informacja jak to zrobic. Macie jakies sugestie jak to zrobic lub ewentualnie jak szybko co chwile zwiekszac stan licznika ?
Witam wszystkich użytkowników forum!
Chciałbym ustawić w moim mk3 zegarek cyfrowy w liczniku. Nie mam MFA. W liczniku jest predkościomierz, obrotek, kilometry no i zegarek.
Zegar zła godzine pokazuje
Pomóżcie mi prosze was bardzo jak to ustawić... Pozdrawiam
Polecam użyć do wciskania przycisków zapałki stroną bez siarki. Ewentualnie ostrym końcem grota kluczyka od stacyjki ale uwaga, w przypadku gdy robisz to kluczykiem to radzę robić całą operację na wyłączonym zapłonie. Chyba że masz pod ręką kluczyk zapasowy, wtedy to zupełnie inna rozmowa ...