Moderator: Moderator
lukasz9501 napisał(a):Zrobiłem tak jak pisałeś i jest podświetlenie ale bardzo słabe .Wiec na to wychodzi że do wymiany włącznik (przełącznik ) cały ? Może da rady to rozebrać i naprawić ?
Jurek jeszcze jedno pytanko ,ten kable który idzie obok kostki (czerwona kostka) możesz mi napisać od czego ona jest ?
lukasz9501 napisał(a):Zrobiłem tak jak pisałeś i jest podświetlenie ale bardzo słabe .Wiec na to wychodzi że do wymiany włącznik (przełącznik ) cały ? Może da rady to rozebrać i naprawić ?
Jurek jeszcze jedno pytanko ,ten kable który idzie obok kostki (czerwona kostka) możesz mi napisać od czego ona jest ?
jurek189 napisał(a):lukasz9501 napisał(a):Zrobiłem tak jak pisałeś i jest podświetlenie ale bardzo słabe .Wiec na to wychodzi że do wymiany włącznik (przełącznik ) cały ? Może da rady to rozebrać i naprawić ?
spróbuj podłączyć inny sprawny włącznik.
przy takim zmostkowaniu tych dwóch kabli nie ma możliwości regulacji jasnosci na nowym włączniku
ta czerwona kostka jest do regulatora wysokości świateł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 50 gości