Myślę że każdemu kto bawi się VAGiem lub innym programem do diagnostyki auta ten program się przyda służy on do lokalizacji złącz diagnostycznych w poszczególnych modelach i markach aut, dał bym to na forum ale jest limi 2MB ale jak co to chętnie wyśle na maila pozdro
Marcinkoz czy mógłbyś przesłać sztukę na boryskamikadz@interia.pl?
Masz może schemat elektryczny interface'u VAGa? Wiesz,jestem elektronikiem, a po co kupować jak można zrobić samemu...
Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposób (z wyjątkiem całkowitego zniszczenia),będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu naprawczego.
A co do schematu to nie wiem czy sie opłaca za 40zł masz w ładnym pudełku i z całym okablowaniem a co najważniejsze to posiadasz pełne galwaniczne odseparowanie ECU od interface i KOMPUTERA od interface więc żadna usterka nie może mieć miejsca
wojtek070580, widzę że nie chwytasz bazy to jest program w którym masz WSZYSTKIE AUTA (MODELE) DO 2005 z pokazanymi lokalizacjami złącz diagnostycznych
marcinkoz2910,
Dzięki za help.
A co do kabla chyba rzeczywiście poszukam czegoś na allegro
Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposób (z wyjątkiem całkowitego zniszczenia),będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu naprawczego.