Montaż centralnego zamka + elektryczne szyby

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez k-m-r1 » 2 kwi 2011, o 15:50

a czasem nie pomyliłes pompki od heczbeka z kombikiem?
pozatym tam gdzie pompka wchodzi nie ma byc nic żadnej wykładziny tylko karoseria

a co do sprawdzenia wszystkiego to możesz sie bawic z poskłądaniem na sucho
bedzie problem bo trzeba tesz miec inne czujniki w dżwiach znaczy sie 3 przewody a normalnie to chyba są 2 tak żę zabawy jest sporo zanim ruszy a i tak nie masz pewnosci że po załorzeniu ruszy drazu

co do klapki to tam jest siłoniczek z drucikiem niemusisz tego miec
poszukaj u mnie w postach robiłem zdjecia wtyczek i opis co i jak
a nie chce mi sie szukac
a gdyby nie było fotek to za tydzien podesle bo bede miał je

[ Dodano: 2011-04-02, 15:50 ]
sory za ort. :)
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez Tumry » 2 kwi 2011, o 17:53

Plna sprawa - jak zasunąć szybę elektryczną gdy nie mam jeszcze wszystkiego ładnie podpięte, chodzi mi o jakieś rozwiązanie typu zasunięcie szyby przy użyciu akumulatora od wkrętarki, na którą końcówkę puścić + a na którą - ?
[center]Obrazek[/center]
Tumry
Berbeć

Postprzez pablomed » 2 kwi 2011, o 21:52

Nie umiem ci podać styków w tej wtyczce do których masz się podlączyć, mogę podać przy silniczku i kolory kabli
Plus na styk 15 kabel czerwonożółty, masa na 1 brązowy. Teraz dodanie plusa na 14 szaro- czerwony zamknie szybę, a na 8 zielonoczerwony ją zamknie
Obrazek
pablomed
Members

Postprzez Tumry » 2 kwi 2011, o 22:49

Dzięki pablomed, sprawdziem działa. Plus na 15, minus na 1 i jak chcemy zamknąć to dodatkowo plus na 14, jak otworzyć to plus na 8.
Tumry
Berbeć

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Elektryka