nie kręci autko :(

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez ren82 » 18 kwi 2014, o 15:57

HELP!!! przekręcam kluczyk, zapalają się diody czerwone, przekręcam po raz drugi aby odpalić, gasną jak mam przekręcony kluczyk na maksa, godzina się nie resetuje na 12:00, czyli niby aku OK, GOLF 1.8 GT 93 r. help!!!! pozdrawiam :-x dzięki za pomoc

[ Dodano: 2014-04-18, 15:04 ]
dodam jeszcze, że aku nie jest w najlepszym stanie, wczoraj odpaliłem auto bez problemu podjechałem pod sklep, za 3 min już nie chciał ruszyć (wszystko miałem wyłączone), wziąłem aku na noc do ładowania, rano włożyłem za drugim razem udało mi się odpalić, po 7 godz poszedłem i znowu nic - help, jak nie zrobię nie pojadę na święta :(
ren82
Berbeć

Postprzez trojeczkaGT » 18 kwi 2014, o 16:17

na szybko mozesz kupic aku na gwarancji rozruchowej ;p ale polecam kupno nowego aku nie musi byc markowy byle nowy

bo to ze zarowki swieca nie oznacza ze aku jest sprawny moze nie miec sily ruszyc silnikiem, jak bedziesz mial pewny aku to wtedy zobaczymy czy kostka stacyjki sprawna, innych opcji nie ma sorka
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
trojeczkaGT
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

- - -

Powrót do Elektryka