czaro napisał(a):O ile są korki bo nie wszystkie aku jeszcze je mają.
kazdyv starszy aku ma albo zalepione albo cały wiekszy plastik lub moze masz z boku takie dzyndze do wentylacji
Moderator: Moderator
czaro napisał(a):O ile są korki bo nie wszystkie aku jeszcze je mają.
k-m-r1 napisał(a):kazdyv starszy aku ma albo zalepione albo cały wiekszy plastik lub moze masz z boku takie dzyndze do wentylacji
k-m-r1 napisał(a):czaro napisał(a):O ile są korki bo nie wszystkie aku jeszcze je mają.
kazdyv starszy aku ma albo zalepione albo cały wiekszy plastik lub moze masz z boku takie dzyndze do wentylacji
Gadom napisał(a):Tam jest tylko ta pompka czy coś jeszcze?
A co do czasu ładowania pytam bo mam trochę stary prostownik który ma przełącznik na 12V i 6V, ma czerwona lampkę sygnalizująca działanie i tyle.
Tylko drugim moim problemem będzie to ze jak odłączę pompkę to bagażnik będzie ciągle otwarty Bo nie mogę włożyć tam kluczyka a jak na siłę włożę to nie da się przekręcać;/ Ale to już inny dział i kwestia
Gadom napisał(a):Na razie tylko kostka będzie zrobiona bo mechanik ma po świętach pełno aut do roboty i morze to dopiero zrobić po nowym roku resztę jak coś. Co z tym zawalonym zamkiem to morze faktycznie,ale ja mam problem nawet włożyć kluczyk, na siłę go wpycham wiec morze jak kupiłem auto to był sknocony już?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 11 gości