Witajcie, sory za posta z stacyjką może źle ująłem to w słowa ale w dalszym ciągu mam ten sam problem. przekręcam kluczyk na zapłon wszystko jest i w chwili gdy powinien mi odpalić nic nie reaguje tak zwane ćwierć obrotu po zapaleniu zapłonu. Moglby ktoś pomóc? bezpieczniki wszystkie sprawdzone itp. stacyjka zkostką do wymiany czy coś osobnego? Pomocy!
zobacz na krotko czy rozrusznik tobie zakreci, jezeli zakreci a po przekreceniu kluczykiem nie chce to chyba innej drogi nie ma jak wymiana kostki stacyjki
no chyba ze masz immobilizer jak ja
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
no to tak myślałem dzięki wielkie ale zawsze lepiej zapytać się kogoś kto miał taka sytuacje jako jeden ogarnałeś o co mi chodzi thx! już mechanik się tym zajmuje:)
trojeczkaGT, stacyjkę idzie ściągnąć ściągaczem żeby wymienić kostkę? Bo że tak powiem mam byłego mechanika pod ręką z którym próbowałem ściągaczem ale nie był on zbyt dobry (ściągacz nie mechanik :D) ale też nie jestem pewny czy da radę nim lub czy jest jakiś inny sposób?
Gesiu_15, i masz Ci babo placek a ja się tak męczę
Postawiłbym aż piwo, ale trochę Kielce są daleko Mniejsza, może na jakiś zlocie kiedyś Dziękówa jeszcze raz i nie wiem jak ja mogłem zapomnieć o wyszukiwarce -.-