Moderator: Moderator
MatiNS napisał(a):to troszke denerwuje jak jedziesz i nie wiesz ile szczegulnie w nicy bo w dzien to widac przynajmniej..
Hmmm rozwiązanie genialne Zwłaszcza że masz szyberdach na wyposażeniu a nie da się go używac bo jest odłączony. Poczekaj jak ci się odpływy zapchają i zacznie Ci woda lecieć po kolanach i bezpiecznikach. Coś mi sie wydaje że właśnie jesteś na dobrej drodze żeby dołączyć do ludzi którzy twierdzą że Golf 3 to porażka pod każdym względem.MatiNS napisał(a):ale na to juz znalazłem rozwiązanie.. odłączyłem wtyczke od szyberdachu
dla sprostowania może mi nawet się rozpasc ale nie powiem zlego zdania o golf 3 predzej o golf 4 czy 2 bo mi sie nie podobaja poprostu.. a golf 3 to genialny wrecz ale te progi.. ale to nic,, idzie zrobic.adams napisał(a):Hmmm rozwiązanie genialne Zwłaszcza że masz szyberdach na wyposażeniu a nie da się go używac bo jest odłączony. Poczekaj jak ci się odpływy zapchają i zacznie Ci woda lecieć po kolanach i bezpiecznikach. Coś mi sie wydaje że właśnie jesteś na dobrej drodze żeby dołączyć do ludzi którzy twierdzą że Golf 3 to porażka pod każdym względem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 13 gości