Podgrzewanie tylnej szyby

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez Daniel.A » 3 maja 2014, o 19:21

Pogoda się popsuła, szyby zaparowane, włączam ogrzewanie tylnej szyby, przycisk podświetla się na pomarańczowo, a szybka nadal zaparowana. Wymieniłem bezpiecznik, sprawdziłem styki które idą bezpośrednio do szyby, wyglądają w porządku... Coś poradzicie panowie w czym może być problem ?
Daniel.A
Berbeć

Postprzez trojeczkaGT » 3 maja 2014, o 20:31

zobacz czy prad dochodzi do szyby, jezeli go nie bedzie to obstawiam na przewody w przelotce (ta guma) co przewody z klapy ida do budy auta. przerabialem to u siebie mialem wszystkie kable popekane az dziwne ze zwarcia nie bylo.

Obrazek
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
trojeczkaGT
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Daniel.A » 3 maja 2014, o 21:05

trojeczkaGT, Dzięki, sprawdzę to jutro i zobaczę te przewody od razu.

Strasznie te kable Twoje wyglądają na tym zdjęciu, ale też tak mam gdzie nie gdzie. Kupiłem gofra, ale wcześniejszy właściciel uprawiał wiejski tuning, gdzie nie spojrzysz do każdej śruby jest masa poprowadzona, nawet spryskiwacze były podświetlane... :lol: Doprowadzam to wszystko teraz do stanu "fabryki".
Daniel.A
Berbeć

- - -

Powrót do Elektryka