Witam wszystkich wielbicieli swoich golfffików Mam problem z szybami a mianowicie nie chcą się podnosić i w drugą stronę w ogóle nie reagują nie wiem co robić byłem u elkektromech. i powiedział mi że mechanizm mam zepsuty nie wiem co dalej proszę czy moge kupić na allegro obojetnie jaki mechanizm do golfa 3 (elektryczny) a w ogóle to mam ze wszystkimi taki problem. Bezpiecznik jest ok. w tylnim lewym coś mi brzdęka i jak by chciało ruszyć ale ,,nie ma siły" nie wiem co robić. Prosze pomóżcie mi
Bezpiecznik termiczny NA SKRZYNCE bezpieczników Kolega sprawdzał? Bo oprócz tych w rzędzie, w skrzynce - jest właśnie osobny na zasilaniu a widzę, że sterowanie "klika"
A nie sprawdzałem tego bezpiecznika ale sprawdze, który to jest bo mam tam 3 bezpieczniki? i poczym bede wiedział że jest padnięty?
A golfik jest 5 drzwi
Nie jest to normalny bezpiecznik . Jest to część dopięta do skrzynki bezpieczników . Szukaj czegoś takiego przypiętego do skrzynki bezpieczników jak na foto . W normalnych warunkach ma przewodzić prąd . Odłącza prąd dopiero przy przeciążeniu .