Witam , mam taki problem ,bo kupilem neony do auta ktore mialem miec zamontowane na nogi ,lezaly sobie spokojnie w schowku i gdy kolege zostawilem w aucie z nimi on zaczal grzebac i kabelki wsadzil do zapalniczki , zobaczyl iskre i przestal dzialac mi teraz szyberdach i swiatlo w podsufitowce na zaden sposob(otwarcie drzwi,przelaczenie wlacznika aby sie zapalilo) to bylo w dzien i nie sprawdzalem nic , ale wczoraj jak wsiadlem wieczorem do auta to zobaczylem ze cos nie gra z tym swiatlem i dachem ... bezpiecznik 21 jest wporzadku a nr 16 nie wiem kompletnie gdzie jest bo pod kierownica go nie widac , ktos wie jak to zrobic ? pomozcie mi .
Aha i dodam jeszcze ze komputer MFA cos tez go walnelo , bo jak zawsze wylaczalem zaplon, kompture byl wlaczony , a teraz za kazdym razem wylacza sie i jakby robil sobie reset ...
PS. kolegi juz nie zostawie w aucie samego
Licze na wasza pomoc .
Ed.1: Panowie okazalo sie ze to bezpiecznik 21 jednak, ale byl wsadzony bezpiecznik z numerem 20 i go pomylilem z bodajze przekaznikiem 21(kostka czarna u gory) ale porblem z szyberem dalej pozostaje ... jakies pomysly ? ktory bezpiecznik jest odpowiedzialny za szyber ktos wie ?