Hej. Wiem że w autach marki VW po wyjęciu kluczyka ze stacyjki nie gaśnie licznik ani zegarek...
Więc mam pytanie, co mam zrobić żeby po wyjęciu kluczyka zgasł licznik i zegarek???
Proszę o pomoc
Moderator: Moderator
zacny11 napisał(a):Hej. Wiem że w autach marki VW po wyjęciu kluczyka ze stacyjki nie gaśnie licznik ani zegarek...
Więc mam pytanie, co mam zrobić żeby po wyjęciu kluczyka zgasł licznik i zegarek???
Proszę o pomoc
zacny11 napisał(a):Myślałem że można zrobić tak, żeby po zgaszeniu silnika i zamknięciu autka po prostu zgasł licznik przejechanych kilometrów i zegarek, a nic się nie kasowało.Tak się dzieje np. w citroenie berlingo. Jest to jakaś forma oszczędzania energii z akumulatora. Na przestrzeni 14 dni to trochę prądu wyciągnie z akumulatora...
ja u niego w liczniku wszystko robiłemkillah napisał(a):Pogadaj z shibbyOP on chyba modził coś z licznikiem niedawno.
pewnie można ale dla mnie to zbędna rzeźba ... ile może taki licznik ciągnąć 0.5mA ?killah napisał(a):być może można odłączyć zasilanie tylko od wyświetlacza.
michalqqr napisał(a):ja u niego w liczniku wszystko robiłemkillah napisał(a):Pogadaj z shibbyOP on chyba modził coś z licznikiem niedawno.pewnie można ale dla mnie to zbędna rzeźba ... ile może taki licznik ciągnąć 0.5mA ?killah napisał(a):być może można odłączyć zasilanie tylko od wyświetlacza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości