potrzebne foto przewodów wiązki elek lusterek

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez antonio » 7 kwi 2013, o 20:47

witam chodzi mi o to iż nie orientuje gdzie wpiąc lusterka w instalacje samochodu potrzebne jakies foto lub cos co pomoże mi w tym,czytałem różne tematy :-P zanim napisałem ale jakos nie jasno rozumiem :wstyd:
antonio
Badacz tematu

Postprzez BartheZz_3 » 7 kwi 2013, o 21:02

antonio napisał(a):witam chodzi mi o to iż nie orientuje gdzie wpiąc lusterka w instalacje samochodu potrzebne jakies foto lub cos co pomoże mi w tym,czytałem różne tematy :-P zanim napisałem ale jakos nie jasno rozumiem :wstyd:

Wszystkie kostki masz kolego oznaczone... od lusterek idzie kostka którą wpinasz w instalację z drzwi, nie ma opcji żeby się pomylić, potem instalacja ma łączenie w drzwiach z kabiną, a dalej wszystko idzie do skrzynki bezpieczników, wszystko wg kolorów powinieneś podpiąć, najlepiej poszukaj takich małych jakby "skrzyneczek" gdzie są podpięte przewody pojedyncze różnych kolorów, każdy kolor daj w odpowiednią skrzynkę i tyle... musi działać... inaczej nie wiem jak Ci wytłumaczyć...

[ Dodano: 2013-04-07, 20:06 ]
Edit
Tutaj masz foto tych "skrzyneczek" nigdzie indziej chyba nie musisz podpinać się
Obrazek
R.I.P Mystic B. [*]
BartheZz_3
Members

Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez antonio » 7 kwi 2013, o 21:12

spoko rozumiem :-D i widzę o to chodzi własnie żebym miał to przed oczami :lol: dzięki wielkie kolego :super:
antonio
Badacz tematu

- - -

Powrót do Elektryka