Kolego .... pomoge Ci . bo tez walkowalem ten temat . pierwsze pytranie czy nie montowales teraz jakos w ostatnim czasie radia CD ... druga sprawa sprawdz sobie impulsator .. jest latwo dostepny . Otwierasz maske po prawej strony komory na dole masz skrzynie ze skrzyni wychodza 2 i 3 pinowe wejscia ... Ciebie interesuje to z 3 pinami 3 kabelkami . zobacz czy nie masz czasami przetartych tych przewodow
Ja wlasnie te przewody mialem pokruszone a to przez to ze kwas s akuma wylal sie na izolacje ... jakos musial sie tam dostac pod n ia ... Nawet nie myslalem ze to moga byc kabelki . izolacja wygladala na nieuszkodzona a po jej odlepieniu kable sie pokruszyly . sprawdz kabelki od czujnika do komputerka ...
odkrec sobie licznik ... wyjmij bebechy i zobacz czy predkosciomiwerz ma styki odpowiednio posciskane ... niestety nie mam zdjecia ale jak wyciagniesz cale te liczniki odkrecisz bedziesz mial
uklad scalony i do tego ukladu scalonego wchodza takie BOLCE i dokladnie chodzi mi o te blasszki co dotykaja te bolce .
aaaaa ostatni sposób to bezpieczniki
. wejdz sobe na mojj temat to poogladaj i poczytaj ,...
http://www.golf3.pl/-vt14859.htm#119926
powodzenia