PROblem z VCDS

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

PROblem z VCDS

Postprzez k-m-r1 » 27 wrz 2012, o 19:43

Czy ktoś posiada program vcds 1.0 i witaminka?

pytam gdyż teraz mam laptop dell 7520 windows 7 home premium 64 bitnie mogę uruchomić xpmode z virtual box też jest problem bo nie obsługuje usb 3.0 i jest bład
system instalowany przez dell i 2 lata gwarancji wienc nie chce przeinstalowywać

do dłuuugiej analizie i szperaniu wniosek jest taki że ten program ma działać ale nijak mogę go znalesc na chomiku nie ma
znalazłem coś na rosyjskiej stronie ale tamten upload jest z trojanem i anty wir usuwa plik wienc nawet nie sprawdzałem

kto wspomoże?
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

PROblem z VCDS

Postprzez radomiak » 27 wrz 2012, o 21:56

cos gdziesz czytalem ze na 7-ce trzeba postawic wirtualnego xpeka i hula.
VW GOLF 1,9TDI 1z GT 66KW/90KM 95r
Yaesu FT-857D/President Texas/HF-P1/HV-10
radomiak
Gaduła

Postprzez palio » 28 wrz 2012, o 16:35

Dokładnie tak. Trzeba zainstalować wirtualnego XP. Ale jest mały problem, gdyż na Win 7 Home Premium nie da się tego zainstalować. Mam właśnie takiego Windowsa i już to przerabiałem.

Żeby móc zainstalować wirtualnego XP-eka trzeba mieć przynajmniej Win 7 ULTIMATE lub Win 7 PROFESJONAL.
palio
Administrator

Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

- - -

Powrót do Elektryka