Witam. Czy mógłby ktoś wstawić jakieś zdjęcie z dokładnym opisaniem każdego gniazda na przekaźnik i jaki numer na obudowie ma przekaźnik do którego gniazda ? I te miejsca jeszcze nad przekaźnikami bo ich nigdzie nie ma opisanych. Prosił bym do golfa 1.8 75km AAM
ale jest tam wszystko opisane wiec dasz rade raczej polecam bo temat bardzo dokladny
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
Ale mi chodzi o opis wszystkich gniazd na przekaźniki w skrzynce bezpieczników do mojego golfa. I jaki numer ma mieć przekaźnik na obudowie i w które gniazdo powinno się go wkładać
wojcio, skrzynki sa te same w każdym golfie , jest rysunków od metra, a przekaźniki jakie masz mieć zależą nie tyle od rodzaju silnika - bo wszystkie benzynowce mają te same przekaźniki z jedną tylko różnicą, ale od wyposażenia dodatkowego typu klima ABS itd, i tu masz właściwie wszystko wypisane, wystarczy ci? http://www.doppel-wobber.de/forum/Infor ... asten.html