Moderator: Moderator
MiroGti napisał(a):Witajcie mam krótkie pytanie ,kupiłem swap el.szyb i lusterek kpl ,teraz moje pytanie po której stronie idzie ori instalacja el szyb ? ja mam tylko centralny ,a w wiązce którą mam jest również wiązka od centralnego więc myślę zrobić tak że zacznę od bagażnika i będę starą instalację centralki wypinał a w miejsce jej kład wiązkę którą kupiłem czyli szyby+centralny ,dobrze myślę ?Wiązka centralki szła u mnie po stronie kierowcy patrząc od bagażnika.
MiroGti napisał(a):Golf Maniak, No właśnie tak dzisiaj rozłożyłem tą instalacje po garażu i coś tak dużo mi tych kostek wypada po stronie kierowcy a generalnie koniec wiązki kończyć się powinien na ostatnich drzwiach po stronie pasażera ,bo dalej już nic nie idzie ,chyba że się mylę .
Golf Maniak napisał(a):Póżniej od tyłu bo najprościej wkładaj ją do samochodu.
murgen napisał(a):U mnie instalacja szla do bagaznika po stronie pasazera
MiroGti napisał(a):Oki to juz wiem że zacznę od strony pasażera a skończę na tylnych lewych drzwiach.
[ Dodano: 2015-03-20, 19:36 ]
Więc tak wiązka po przeglądnięciu i powpinaniu w zapasowe przelotki będzie szła patrząc od bagażnika (centralki )po stronie pasażera i kończy się na tylnych drzwiach po stronie kierowcy .( to pewne )
[url=http://images69.fotosik.pl/724/4c5239dd801b349am.jpg]Obrazek[/URL]
Mam jeszcze jedno pytanie czy ten czarny kabel na zdjęciu ma być wpięty w kostkę ? bo on jest od przednich przelotek i łączy lewa z prawą strona, chyba szyby , bo ktoś go uciął je przy jednej i drugiej kostce, ale nie wiem czy celowo, czy on jest tam nie potrzebny
Golf Maniak napisał(a):Ten czarny kabel to nie masa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 19 gości