Radio
Kiedyś gdy wkładałem kluczyk do stacyjki radio automatycznie się włączało i grało. Ostatnio kupiłem tubę z wbudowanym wzmacniaczem, była ona trochę przerobiona. Aby działał wzmacniacz, kabel od wzmacniacza był poprowadzony do radia i podłaczony do kabla od zapłonu. Gdy wkładałem kluczyk do stacyjki radio i wzmacniacz się włączało. Ostatnio wzmacniacz nie działa, byłem u kumpla i mówił, że się spalił. Sama tuba (głośnik) działa, mam podłączoną.
Ale nie o to chodzi. Teraz gdy wkładał kluczyk do stacyjki to radio się nie włącza. Kabel od tuby oczywiście już wywaliłem stamtąd. Macie może jakiś pomysł?
Halogeny
Słyszałem, że w golfach III, a nawet w golfach II jest oryginalnie położone okablowanie do halogenów. Czy jest to prawda? A jeżeli tak to gdzie idą te kable?
Dodam, że kiedyś jak dostałem golfa miał od w grillu dwa halogeny, które świeciły tylko jak im się podobało, czyli prawie nigdy Później grill został wymieniony i zostałem poinformowany, że kable tylko zostały odcięte. A no i na desce w środku mam włącznik, którym ponoć były włączane halogeny