Witam jestem tu nowy, otóż mój problem polega na tym że wcześniej radio grało gdy tylko kluczyk był włożony do stacyjki teraz żeby się włączyło muszę przekręcić go do 1 pozycji, jak uruchomię zapłon nie raz się wyłączy nie raz nie ale jak już odpalę to się wyłącza tak jak by nie miało wcale prądu wie ktoś może co to może być? testowane na kilku radiach zawsze ten sam efekt góry dzięki za pomoc
prezesik25 napisał(a):Wg mnie nadpalona kostka stacyjki. Trzeba wymienić na nową.
Słuszna słuszność
kesiak55 napisał(a):Witam jestem tu nowy
poczytaj sobie na forum jaką najlepiej kupić. Jeżeli zdecydujesz się jednak kupić zamiennik/podróbę to ze swej strony moge polecić Ci MEYLE (chyba tak się to pisze). Tania a u mnie już duuużo przeszła i działa ! POZDRO
Witam, podlacze sie pod ten temat nie bd robil nowego bo pewnie nie raz byl poruszany, ale wracajac do tematu jak zrobic by radio wlasnie gralo po wlozeniu kluczyka w stacyjke, by nie trzeba bylo go za kazdym razem na przycisku wlaczac?
zalezy jakie masz radio i czy instalacje od radia masz nie cudowana z kostka iso np ?
ja mam overmaxa i jak zrobilem sobie porzadek z kostka iso od radio bo troche pomieszane bylo to jak wkladam kluczyk to radio automatycznie sie wlacza i gra, jak wyciagne kluczyk to sie wylacza calkowicie ale mimo to pamieta stacje.
zrob zdjecie kostki radia i kostek co podlaczasz do nich radio i pomozemy
ja mam takie radio
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.